FC Twente Nieuws

Clash tussen vader en zoon Steijn: "Er zit vrijdag iemand heel chagrijnig op dat feestje"

Clash tussen vader en zoon Steijn: "Er zit vrijdag iemand heel chagrijnig op dat feestje"

Het is een bijzondere week voor Sem Steijn. Al sinds het programma bekend is kijkt hij uit naar 11 november. Dat is de dag waarop hij als speler op bezoek moet bij Sparta, de club waar zijn vader hoofdtrainer is. En niet alleen dat, hij is ook nog succesvol. Sparta ontsnapte ternauwernood aan degradatie, maar staat nu op slechts drie punten van FC Twente.

Sem en Maurice zijn naast vader en zoon beste maatjes. Waar kan volgen ze elkaar. Maurice is vaak te vinden bij wedstrijden van FC Twente en andersom. Sem verklapte recentelijk nog dat hij juicht als Sparta een doelpunt scoort, maar die drang begint wel wat minder te worden nu het plots een concurrent blijkt.

"Afgelopen zaterdag, na de zege bij Vitesse, was ik blij voor mijn vader. Ik gun hem van alles. Alleen moet hij wel onder ons blijven. Als hij te dichtbij gaat komen richting het einde van het seizoen, dan zal ik wat minder juichen. Het verschil van drie punten is close, maar dan moeten we er vrijdag maar zes van gaan maken", aldus Sem in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.

"Op dit moment staan beide clubs vrij dicht bij elkaar, maar misschien leven wij wel iets boven onze stand", reageert Maurice. Toch vindt hij de positie waarop Sparta staat terecht. "Feit is wel: we staan waar we staan en dat is verdiend."

En dan is er nog iets wat deze week extra speciaal maakt. Sem is namelijk bijna jarig. Zaterdag blaast hij 21 kaartjes uit en dat wordt vrijdag na de wedstrijd thuis gevierd. "Er komen heel veel vrienden en familieleden. Er zit alleen één persoon heel chagrijnig op dat feestje en ik weet wel wie: mijn vader", besluit hij met een grote lach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties