FC Twente Nieuws

Corona en heimwee dwingen oud-FC Twente aanvaller tot vervelende beslissing

Corona en heimwee dwingen oud-FC Twente aanvaller tot vervelende beslissing

Voormalig FC Twente-aanvaller Ravelino Junte heeft een lastige beslissing moeten nemen. De aanvaller heeft besloten om per direct te stoppen bij HHC Hardenberg. De 24-jarige speler kampt met heimwee, mede veroorzaakt door de coronacrisis.

Toen hij aan de slag ging bij HHC Hardenberg besloot hij te verhuizen van Almere naar Zwolle. In de Overijsselse hoofdstad heeft hij nooit echt kunnen aarden. "Mede door corona is het niet geworden wat ik ervan hoopte. De afstand van en naar Almere was te groot", zo laat Junte weten op de clubwebsite van HHC.

"Ik ga daar graag weer wonen, op de plek waar mijn vrienden en familie ook wonen. Dat komt zeker niet door de club, want bij HHC heb ik het echt naar mijn zin gehad. Het is een sociale en lieve club en ik voelde me echt betrokken bij het team. Ik had graag willen blijven, maar het is niet te doen qua afstand."

Technisch manager Gert Heerkes baalt van het vertrek van Junte. "Helaas is Ravelino samen met ons tot de conclusie gekomen dat door veranderde werk en woonomstandigheden een langere samenwerking niet effectief zal zijn. Aanvallend is dit een grote aderlating binnen onze selectie. Dit is zeker een tegenvaller, gezien de attractieve manier waarop Ravelino speelt. We wensen Ravelino uiteraard alle succes in een nieuwe omgeving.”

[google]

Junte maakte in 2016 de overstap van de jeugdopleiding van Almere City FC naar die van FC Twente. Hier kwam hij tot 21 wedstrijden in Jong FC Twente waarin hij één keer scoorde en één assist leverde. Vorig seizoen sloot hij aan bij HHC Hardenberg. Hij speelde in totaal 46 wedstrijden waarin hij 20 keer beslissend was. Tien keer door het scoren van een doelpunt en tien keer door het geven van een assist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties