FC Twente Nieuws

David en Douglas herenigd in Würzburg: "We zijn dagelijks bij elkaar"

David en Douglas herenigd in Würzburg: "We zijn dagelijks bij elkaar"

Chris David maakte vorige week in alle stilte de overstap naar het Duitse Würzburger Kickers. De ploeg komt uit in de 2. Bundesliga waar het op dit moment de hekkensluiter is. David tekende na een goed geheimgehouden proefperiode vorige week dinsdag al zijn contract. Dit was direct ook het tweede geheim.

"Vorige week dinsdag had ik al getekend", zo vertelt hij in gesprek met Voetbalzone. "Ze wilden het geheim houden om de tegenstander te verrassen, maar de papieren waren niet op tijd geregeld."

Vorig seizoen speelde David nog in Zuid Afrika, maar na een vier maanden lock-down besloot hij terug te keren naar Nederland en op zoek te gaan naar een nieuwe club. Hij trainde mee bij RKC Waalwijk, maar daar zochten ze een ander type middenvelder. "Achteraf ben ik misschien wel blij dat het zo is gelopen, want Würzburger Kickers is een hele mooie club en de 2.Bundesliga is een fantastisch niveau."

Bij Würzburger Kickers wordt hij herenigd met zijn trainer bij Fulham FC, Felix Magath. Hij is tegenwoordig de technisch directeur van de ploeg uit Würzburg. Daarnaast was daar ook het weerzien met Douglas die afgelopen zomer de overstap maakte naar Würzburger Kickers.

[google]

“Ik had een appje gestuurd naar Douglas dat ik zou komen, daar was hij blij mee. Uiteindelijk heeft hij me goed opgevangen, ook al is hij hier ook pas net. We zijn dagelijks bij elkaar en praten veel over onze tijd bij FC Twente. Het is fijn dat je iemand hebt die je kent."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties