FC Twente Nieuws

De cijfers: Heerser Zerrouki scoort hoogste cijfer speelronde 22

De cijfers: Heerser Zerrouki scoort hoogste cijfer speelronde 22

FC Twente weet eindelijk weer wat winnen is. De ploeg van Ron Jans won zondagavond met 2-0 op bezoek bij Vitesse, samen met FC Twente één van de revelaties in de eerste seizoenhelft. Net als FC Twente zat ook Vitesse de laatste weken niet goed in haar vel en dat was zondag ook goed te zien.

Het was FC Twente dat met name via Zerrouki de altijd levensgevaarlijke Tannane uitschakelde. De 22-jarige middenvelder van FC Twente was heer en meester en gaf de sterkhouder van Vitesse geen millimeter de ruimte. Ook na het uitvallen van zijn directe tegenstander bleef Zerrouki de beste man op het veld. Hij kreeg dan ook terecht het hoogste cijfer van speelronde 22, een dikke 8.

"Ramiz Zerrouki was de stoorzender van FC Twente die het Vitesse-sterspeler Oussama Tannane razend moeilijk maakte. Hij deed dat hard maar fair. Met een fraaie pass door het midden leidde de middenvelder in de slotfase ook nog de beslissende 2-0 in", aldus de rapporteur.

Cijfers Vitesse

Vitesse: Pasveer 5; Doekhi 5, Bazoer 4 (82. Gong -), Rasmussen 5; Dasa 5, Tronstad 5 (66. Bero -), Tannane 4 (38. Huisman 5), Vroegh 5, Wittek 5; Openda 4 (82. Ohio -), Broja 4 (66. Darfalou -).

[google]

Cijfers FC Twente

FC Twente: Drommel 6,5, Ebuehi 6,5, Dumic 6,5, Pierie 6,5, Oosterwolde 6,5 (46. Smal 6,5), Roemeratoe 7, Zerrouki 8, Bosch 6, Menig 6,5 (90. Abass -), Danilo 5,5 (90. Van Leeuwen -), Narsingh 6 (87. Hilgers-).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties