FC Twente Nieuws

"De eerste divisie is niet te voorspellen, laat staan de afloop van het seizoen"

"De eerste divisie is niet te voorspellen, laat staan de afloop van het seizoen"

FC Twente gaat de winterstop in met een vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie. De Tukkers staan twee punten verwijderd van koploper FC Den Bosch, waardoor er nog van alles mogelijk is in de tweede seizoenshelft. Het zwaarste moment van het kalenderjaar2018 was voor menig FC Twente-liefhebber ongetwijfeld de 2-5 thuisnederlaag tegen Jong Ajax, zo stelt clubwatcher Leon ten Voorde.

"Het was een van de meest pijnlijke nederlagen in de historie van de club", vertelt Ten Voorde in de TC Tubantia. "De supporters ondergingen de vernedering door een stel tieners met het schaamrood op de kaken, velen verlieten eerder het stadion. 'Dit was erger dan de degradatie', verzuchtte een trouwe fan, die al sinds de jaren ’70 bij de club komt."

[google]

Ten Voorde weet niet wat de club te wachten staat in2019. "De eerste divisie is niet te voorspellen, laat staan de afloop van het seizoen", vervolgt hij. "Heel belangrijk: welke nieuwe spelers worden er gehaald? En hoe fit zijn Oussama Assaidi en Haric Vuckic straks in het voorjaar als de prijzen worden verdeeld? De tweede seizoenshelft wordt even interessant als spannend. In Enschede is na de laatste speelronde het optimisme opeens terug", aldus Ten Voorde.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties