FC Twente Nieuws

De TOS steunt Ultras Vak P met donatie van een substantieel bedrag

De TOS steunt Ultras Vak P met donatie van een substantieel bedrag

De TOS (Twentse Ondernemers Sociëteit) heeft op een geweldige manier gereageerd op de oproep van Vak P. De supportersvereniging liet weten dat de pot met geld voor sfeeracties nagenoeg op is, en vroeg de supporters om hulp. Doneren kan zondag tijdens de collectie of door te storten op de bankrekening van Vak P.

Businessclub TOS besloot het goede voorbeeld te nemen en stortte een substantieel bedrag op de rekening van de sfeermakers. Hieronder legt de TOS uit waarom het tot deze genereuze actie is gekomen.

De business/ondernemersclub geeft graag gehoor aan de oproep van de Ultra’s en Vak-P om bij te dragen in de kosten aan de geweldige sfeeracties die in de Grolsch Veste welke onder hun regie plaatsvinden. Juist die unieke sfeer in de Grolsch Veste, maakt dat vele gasten van onze leden altijd graag terugkomen om een wedstrijd van FC Twente te bezoeken en echt een meerwaarde is.

[google]

Als bestuur begrijpen wij dat het niet onze kerntaak is om dergelijke financiële steun te geven aan afzonderlijke geledingen binnen onze club, waarom doen wij dit dan toch. De verantwoordelijkheid die kortgeleden door de “veldbestormers” tijdens de kampioenswedstrijd is genomen en de boete door middel van een crowdfunding actie zelf hebben voldaan is van grote klasse en geeft aan dat men de rekening van eigen acties niet graag op iemand anders bordje legt.

Normaal gesproken worden deze acties bekostigt door de opbrengst van het Home van Vak-P en is het helemaal niet nodig om de hand op te houden. Deze mogelijkheid is door de sluiting van het home al geruime tijd ontnomen en als ondernemersclub begrijpen wij maar al te goed dat je eerst geld moet verdienen om het uit te geven om het financieel gezond te houden. In het kader van Noaberschap, wat wij hoog in het vaandel hebben staan bij deze mooie club, vinden wij als bestuur van de TOS dat wij ons steentje hierin moeten bijdragen.

De situatie rondom het home duurt te lang, de TOS roept alle partijen (de club zelf, Vak-P en de Gemeente Enschede) op om hun verantwoording nu te nemen en deze situatie op te lossen zodat het home binnen afzienbare tijd weer geopend is. Als FC Twente staan we er inmiddels landelijk om bekend dat we graag ons handje ophouden als er geld tekort is, laten we nu eens zien dat wanneer we de handen ineenslaan onze club zoveel meer is.

Wij wensen de Ultra’s en Vak-P veel succes en creativiteit toe met de nieuwe acties!

het TOS bestuur
FC Twente, heel m’n leven lang!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties