FC Twente Nieuws

Demmers niet geheel tevreden na vierklapper Jong FC Twente

Demmers niet geheel tevreden na vierklapper Jong FC Twente

Daar waar het eerste elftal al twaalf wedstrijden op rij niet meer heeft gewonnen, gaat het Jong FC Twente de laatste weken een stuk beter af. 10 maart won de ploeg van Dennis Demmers met 1-3 op bezoek bij ACV en afgelopen weekend werd hekkensluiter Magreb '90 met 4-1 verslagen. Door de overwinning klom Jong FC Twente naar de elfde plek op de ranglijst.

Een terechte zege aldus Demmers op de clubwebsite. “Een terechte zege, in de tweede helft hadden we na de 4-0 uit moeten lopen, maar scoorden zij door een individuele fout van ons tegen.”

“Door de harde wind was het lastig spelen voor rust. We waren beter, kregen de betere kansen, maar scoorden maar een keer. Door slordigheden van onze kant werd Magreb ’90 een paar keer gevaarlijk en gaven we daarmee te veel weg. In de tweede helft hadden we meer het overwicht. Het team heeft er hard voor gewerkt en op basis van het spel na rust hadden we een grotere uitslag neer moeten zetten.”

[google]Aanstaande donderdag hoopt Jong FC Twente op de derde overwinningen op rij. In eigen huis ontvangt het om 20:00 uur VVOG.

Scoreverloop
09. George 1-0
58. Fernandes 2-0
71. George 3-0
73. Fernandes 4-0
82. Ouja 4-1

Opstelling Jong FC Twente:
De Lange, Roemeratoe, Van Schaik, Browning Lagerfeldt, Sambissa, Grootenhuis (74. Ben Amar), Fernandes, Zerrouki (81. Terziqi), Zinga (62. Trotman), Frimann, George.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties