FC Twente Nieuws

Demmers ontevreden: "Ik denk dat we wel een punt verdiend hadden"

Demmers ontevreden: "Ik denk dat we wel een punt verdiend hadden"

Jong FC Twente ging afgelopen zaterdag met 1-3 onderuit tegen SVV Scheveningen. Spits Jari Oosterwijk wist tijdens het duel nog wel een 0-1 achterstand ongedaan te maken, echter liep de tegenstander na ruim een uur spelen opnieuw weg van de Tukkers. Trainer Dennis Demmers kan zich niet vinden in de nederlaag.

"Ik denk dat we gezien de hele wedstrijd wel een punt verdiend hadden", vertelt de oefenmeester op de clubsite. "We hadden alleen slimmer moeten zijn. De eerste goal van Scheveningen ontstaat doordat wij de bal door de as van het veld spelen, iets waar we vooraf voor gewaarschuwd hadden. De andere twee treffers kwamen voort uit duels. We waren fysiek niet opgewassen tegen Scheveningen."

[google]

"Dan weet je dat je niet in de duels moet komen, dat gebeurde toch waarna zij de bal in onze zestien kregen en wisten te scoren", vervolgt Demmers. "Halverwege hebben we een omzetting gedaan, waarna we na rust via een hele goede goal van Jari Oosterwijk op gelijke hoogte kwamen. Daarna gaven we het zelf weg. Zonde, want de ploeg heeft vandaag zeker alles gegeven. In de eindfase heb ik Rohat Agca laten invallen, een speler uit onze academie. Het was mooi om zijn gedrevenheid te zien. Met een schot was hij zelfs nog dichtbij een doelpunt", aldus Demmers.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties