FC Twente Nieuws

Demmers zwaar teleurgesteld na elfde nederlaag Jong FC Twente

Demmers zwaar teleurgesteld na elfde nederlaag Jong FC Twente

Jong FC Twente heeft maandag een inhaalwedstrijd gespeeld in de derde divisie zaterdag. Op Sportpark De Waarbeek ontving het de Harkemase Boys uit Friesland. Helaas viel er weinig te vieren voor de Tukkers want Jong FC Twente verloor met 0-1. Het enige doelpunt werd gescoord vier minuten na rust.

“Een teleurstellend verlies", zo laat hoofdtrainer Demmers weten op de clubwebsite. "We hebben veel kansen gehad, al in de eerste helft hadden we het af moeten maken. Dan maakt de tegenstander de eerste beste kans wel af, de bal gaat via de onderkant van de lat in het doel en dan moeten wij komen. We hebben er keihard voor geknokt, maar ook in de eindfase wisten we de mogelijkheden niet te benutten.”

Na de nederlaag is Jong FC Twente terug te vinden op de twaalfde plek op de ranglijst. Van de 25 gespeelde wedstrijden won de ploeg er 9, speelde het 5 keer gelijk en verloor er 11.

Opstelling Jong FC Twente:
De Lange, Roemeratoe, Van Schaik, Grootenhuis, Sambissa, Zerrouki, Fernandes, Ben Amar (68. Zinga), Oosterwijk, Frimann en George.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties