FC Twente Nieuws

Deze zeven spelers mist Jans zaterdag tegen Almere City FC

Deze zeven spelers mist Jans zaterdag tegen Almere City FC

De selectie van FC Twente is woensdag weer bij elkaar gekomen ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Door het WK in Qatar start deze een stuk eerder dan gebruikelijk. Al op vrijdag 6 januari hervat de ploeg van Ron Jans de competitie met de thuiswedstrijd tegen de nummer 16 FC Emmen.

In de voorbereiding speelt FC Twente minimaal drie wedstrijden, waarvan de eerste aanstaande zaterdag op bezoek bij Almere City FC. De aftap is zaterdagmiddag om 13:30 uur. op zaterdag 10 december volgt de oefenwedstrijd tegen Sparta die zal worden gespeeld in de Grolsch Veste. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Op zaterdag 17 december volgt om 23:00 uur Nederlandse tijd de afscheidswedstrijd van Bryn Ruiz.

In Costa Rica zal de selectie compleet zijn, maar dat is komende zaterdag nog niet het geval. Meerdere spelers zijn herstellende van blessures en daarnaast zijn er ook nog een aantal op vakantie. We hebben het dan over Ramiz Zerrouki, Vaclav Cerny en Mathias Kjolo die na de laatste competitiewedstrijd nog internationale verplichtingen hadden. Zij sluiten maandag weer aan.

Ook zijn er spelers niet fit waaronder Virgil Misidjan. De linksbuiten kampt met spierklachten. Ook zijn Wout Brama, Joshua Brenet en Christos Tzolis niet aanwezig. Het drietal traint nog apart en Jans hoopt ze weer fit te krijgen voor de wedstrijd tegen FC Emmen. Michal Sadílek die last had van oorsuizen traint wel weer mee. Als er geen negatieve reactie volgt, zal hij er zaterdag gewoon bij zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties