Doelpuntenmaker kampioenswedstrijd scoort twee maal bij debuut Advocaat

In de laatste voorronde van de Europa League heeft nieuwbakken trainer van Fenerbahçe Dick Advocaat een overwinning geboekt. Fener won in eigen huis met 3-0 van de Oostenrijkers, mede door twee doelpunten van niemand minder dan Miroslav Stoch.

[google]De kleine Slowaak scoorde in de 72ste minuut de 2-0 voor de Turken. In de laatste minuut van de wedstrijd zorgde Stoch met een knal van afstand voor de eindstand. De werkgever van de Nederlanders Gregory van der Wiel en Robin van Persie gaat deze riante voorsprong de return tegemoet. In 2010 scoorde Miroslav Stoch de 2-0 tegen NAC Breda en bepaalde daarmee de eindstand in de kampioenswedstrijd van FC Twente.

Doe mee aan de FC Twente Topcoach competitie en WIN mooie prijzen!!

Net als de afgelopen jaren organiseert Twente Insite ook dit jaar weer een FC Twente Topcoach competitie. Koop met een budget van 52 miljoen euro 18 spelers en scoor met deze selectie zoveel mogelijk punten! Voor de uiteindelijke top vijf hebben we mooie prijzen. KLIK HIER en doe ook mee! PS: Vergeet niet je vrienden uit te dagen.