FC Twente Nieuws

Done deal! FC Twente en TOTO ondertekenen meerjarig contract

Done deal! FC Twente en TOTO ondertekenen meerjarig contract

Zoals vorige week reeds aangekondigd op onze site, is FC Twente een partnership aangegaan met TOTO. Dit houdt in dat TOTO de komende drie jaar op de mouw van het shirt te zien zal zijn. FC Twente is op dit moment de vijfde eredivisieclub die met TOTO in zee gaat.

Paul van der Kraan is blij met de nieuwe overeenkomst die de club jaarlijks een bedrag tussen de 200.000 en 300.000 euro op gaat leveren. “Wij zijn trots om te kunnen melden dat we met TOTO overeenstemming hebben bereikt over een partnership van drie jaar", aldus de algemeen directeur op de clubwebsite.


[google]

"Het is mooi dat we een landelijke partij met dergelijke uitstraling hebben kunnen binden aan de club. TOTO zal gedurende deze periode zichtbaar zijn met een mouwbadge op het officiële wedstrijdshirt. We zijn hoofdsponsor Pure Energie dankbaar dat zij de positie op de mouw beschikbaar stelt voor het partnership met TOTO."

Sam Depoortere, Business Director TOTO: “Een club die zo veel mensen beweegt, die gesteund wordt door zo’n trouwe supportersschare daar voelt Koning TOTO zich thuis. TOTO is trots de nieuwe sponsor van FC Twente te zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties