FC Twente Nieuws

Door Van Leeuwen gewaardeerde Tighadouini laat contract verscheuren

Door Van Leeuwen gewaardeerde Tighadouini laat contract verscheuren

Iets meer dan een uur voor het verstrijken van de transferdeadline is bekend geworden dat voormalig FC Twente aanvaller Adnane Tighadouini zijn contract heeft laten ontbinden bij Malaga.

De 26-jarige aanvaller maakte medio 2015 de overstap naar de Spaanse club, maar al snel werd duidelijk dat er voor hem weinig speelminuten waren weggelegd. Hij werd sindsdien verhuurd aan Kayserispor, Vitesse, FC Twente en het Deense Esbjerg.

Met Vitesse won hij de KNVB beker, maar het jaar erop degradeerde hij met FC Twente. Afgelopen seizoen sloot hij aan bij promovendus Esbjerg waarmee hij zich kwalificeerde voor Europees voetbal.


[google]

Het is geen geheim dat Ted van Leeuwen zeer gecharmeerd is van de aanvaller die zowel als linksbuiten als rechtsbuiten ingezet kan worden. In 2016 stond de aanvaller ook bovenaan het lijstje van de technisch directeur, maar greep mis. In 2017 werd Tighadouini alsnog opgepikt door Jan van Halst. Na een huurperiode van een jaar kwam er een eind aan de samenwerking.

Omdat de aanvaller zijn contract heeft laten ontbinden voor het sluiten van de transferwindow, mag hij ook hierna overstappen naar een andere club. Dit geldt niet voor spelers die hun contract laten ontbinden na het sluiten van de transferwindow. Die moeten wachten tot de volgende transferperiode.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties