FC Twente Nieuws

Drommel na gelijkspel tegen Sparta: "We mogen wel tevreden zijn denk ik"

Drommel na gelijkspel tegen Sparta: "We mogen wel tevreden zijn denk ik"

FC Twente en Sparta hebben donderdagavond geen reclame weten te maken voor de eredivisie. Beide ploegen sloten de wedstrijd af zonder een honderd procent kans gecreëerd te hebben. In de slotfase werd het nog even spannend doordat beide ploegen zich iets meer toonden voor de vijandelijke doelen. Dat resulteerde echter niet in één of meerdere goals.

Voor het publiek was deze wedstrijd dus niet bepaald spectaculair, dit beleefde Drommel in het veld anders. "Ik denk dat beide ploegen tevreden mogen zijn met een 0-0. Het was misschien voor jullie een saaie wedstrijd, maar voor ons is het nooit een saaie wedstrijd. Er zaten veel duels in de wedstrijd, ook waren er veel tweede ballen", aldus Drommel in gesprek met ESPN.

Opvallend genoeg lijkt Drommel tevreden na afloop. "We weten dat Sparta vaak de lange bal speelt, vandaag was dit iets minder. Maar we mogen wel tevreden zijn denk ik." FC Twente kwam tegen Sparta ,net als in de wedstrijd tegen VVV, niet tot scoren. "Het is moeilijk, ik weet niet hoe dat komt. We waren niet dreigend genoeg vandaag."

Drommel na gelijkspel tegen Sparta: "We mogen wel tevreden zijn denk ik"

Toch blijft de doelman ondanks twee opeenvolgende wedstrijden zonder goal positief. "Het is jammer, maar we moeten door blijven gaan en positief blijven. Het komt vanzelf wel weer", besluit Drommel. FC Twente neemt het komende week in eigen huis op tegen SC Heerenveen. In die wedstrijd zullen Drommel en zijn ploeg het publiek weer willen gaan vermaken.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties