FC Twente Nieuws

Drommel over zomertransfer: "Ik hoef niet perse naar Ajax"

Drommel over zomertransfer: "Ik hoef niet perse naar Ajax"

Joël Drommel is de steunpilaar van FC Twente dit seizoen. De doelman neemt het donderdagavond met de Tukkers op tegen Ajax. Drommel zal deze zomer gaan vertrekken, uit eerdere interviews met de doelman leek te blijken dat Ajax zijn voorkeur had. Dit blijkt toch wat genuanceerder te liggen.

Om te beginnen vertelt Drommel over de afgelopen periode, die hem goed is bevallen. "Je komt net van het Nederlands elftal, dan speel je een paar goede wedstrijden. Dan kom je zelf veel in de media, maar daar ga ik alleen maar goed mee om", aldus Drommel in gesprek met ESPN.

De talentvolle keeper geeft aan dat de optie in zijn contract nog niet gelicht is. "Nee dat is nog niet gebeurd, we zijn nog steeds in gesprek. De club en ik weten wel dat ik een stap wil maken, ik heb ambities om op een hoger niveau te spelen. Ik denk dat ik mijzelf alleen maar verder kan ontwikkelen."

Wanneer de interviewer aanhaalt dat Drommel graag naar Ajax zou willen grijpt Drommel in. "Nee, ik hoef niet perse naar Ajax. Dat maak jij ervan, tuurlijk Ajax is een mooie club maar ik focus mij nu nog op Twente. Wat er komt dat komt er, de volle focus is nog hier. Ik laat alles op mij afkomen en we zien wel wat er gaat gebeuren", besluit Drommel.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties