FC Twente Nieuws

Drommel positief: "Morgen verwacht ik een scherp FC Twente"

Drommel positief: "Morgen verwacht ik een scherp FC Twente"

FC Twente is met een geweldige Joël Drommel onder de lat goed begonnen aan het seizoen. De doelman verdiende met zijn goede spel een oproep in Oranje. Daarnaast is hij een vermeend kandidaat om Onana op te volgen bij Ajax.

Drommel laat weten dat hij na die eerste seizoenshelft genoten heeft van zijn vakantie. "De feestdagen waren heel goed, ik ben bij mijn ouders geweest en heb mijn vriendin gezien. Het is natuurlijk anders dan normaal, meestal kan je met veel familie zijn. Dat is nu anders, maar ik heb genoten van de vrije dagen en dat heeft me goed gedaan", aldus de sluitpost van de Tukkers bij FC TwenteTV.

Drommel geeft aan dat de nederlaag voor de winterstop toch is blijven hangen. "Je neemt vooral het goede gevoel mee in de kerstvakantie. Tuurlijk blijft het wel hangen dat je verliest, je wilt natuurlijk met een overwinning de winterstop ingaan. Maar dat is niet anders, nu moeten we het vergeten en door."

FC Twente behaalde eerder dit seizoen een punt tegen de tegenstander van komen weekend FC Emmen. De ploeg heeft daar wijze lessen uitgehaald. "We hadden die wedstrijd eerder moeten beslissen, we hadden moeten winnen heel simpel. Morgen verwacht ik een scherp FC Twente, ik heb heel veel zin om weer een wedstrijd te spelen. Het voelt allemaal super goed", besluit Drommel.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties