FC Twente Nieuws

'Duur prijskaartje Promes schrikt Premier-League club niet af'

'Duur prijskaartje Promes schrikt Premier-League club niet af'

Afgelopen week werd voormalig FC Twente-speler Quincy Promes in verband gebracht met een transfer naar Engeland, en wel Liverpool. De Engelse media wisten het bijna zeker, al was er nog geen enkel idee hoeveel de sterspeler van Spartak Moskou zou moeten gaan kosten. Dat prijskaartje is inmiddels bekend.

[google] Quincy Promes mag voor een bedrag van 23,3 miljoen euro vertrekken uit Rusland, weten de Engelse media deze ochtend te schrijven. Dit zou het gevolg zijn van een clausule in zijn contract bij Spartak Moskou. Op zich is dit geen probleem voor de club in de Premier League, al is Jesé Rodríguez flink wat goedkoper. De Spanjaard staat eveneens op het verlanglijstje van de Engelsen.

Hoewel het alternatief voor Oranje-international Promes goedkoper is zou Liverpool toch graag een poging willen wagen, weten dezelfde media te melden. Vooralsnog blijft een officiële bevestiging van de interesse vanuit de clubs zelf uit. De reden van het zoeken naar een buitenspeler is het feit dat Sadio Mané binnenkort afwezig is door deelname aan de Africa Cup met thuisland Senegal.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties