FC Twente Nieuws

Ebuehi herstelt van blessure en in de basis tegen Sparta

Ebuehi herstelt van blessure en in de basis tegen Sparta

Tyronne Ebuehi raakte anderhalve week geleden in de wedstrijd tegen FC Groningen geblesseerd aan zijn enkel. De Nigeriaanse rechtsback kwam na de rust niet meer op het veld, mede hierdoor gaf FC Twente een 2-0 voorsprong weg.

Het herstel van Ebuehi is echter voorspoedig verlopen, de rechtsback zit komende donderdag namelijk alweer bij de selectie. De Tukkers nemen het donderdag om 18:45 in een uitwedstrijd op tegen Sparta. Ebuehi zal in de basis starten in Rotterdam, zo meldt Leon ten Voorde van TC Tubantia.

Ebuehi zal er donderdagavond dus weer bij zijn bij de Tukkers. Ondanks de optie tot koop in zijn huurcontract zal hij volgend seizoen waarschijnlijk geen wedstrijden meer spelen in Enschede. Jan Streuer heeft namelijk laten weten dat de optie van Ebuehi niet gelicht zal gaan worden. Tenzij een geïnteresseerde club hem direct zal willen overnemen nadat FC Twente zijn optie licht.

[google]

Voor Wout Brama komt het duel te vroeg met Sparta te vroeg. Uit een scan is gebleken dat er iets is met de addictoren, die kwetsuur lijkt echter niet al te ernstig. De verwachting is dan ook dat Brama snel weer op het veld zal terugkeren.

FC Twente verloor eerder dit seizoen met van de Spartanen. In eigen huis creëerde de Tukkers weinig tot niks en was Sparta effectief. Op slag van rust was het Mario Engels die Drommel passeerde, in de tweede helft gooide Duarte de wedstrijd met een prachtige goal in het slot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties