FC Twente Nieuws

Eén FC Twente-speler opgenomen in Team van de Maand augustus

Eén FC Twente-speler opgenomen in Team van de Maand augustus

De eerste maand van het seizoen 2022-2023 zit erop. FC Twente speelde maar liefst acht wedstrijden in de achtste maand van het kalenderjaar. Vier in de Conference League (twee gewonnen, één gelijk en één verloren) en vier in de eredivisie (drie gewonnen en één verloren).

Voor de vier eredivisiewedstrijden in Smal beloond met een plek in het Team van de Maand. Maandelijks kiest de eredivisie op basis van individuele spelersstatistieken, gecombineerd met stemmen van de voetballiefhebbers, elf spelers uit voor het elftal. De 25-jarige linksback blonk afgelopen maand uit.

In vier wedstrijden gaf de verdediger twee assists. Daarnaast kreeg hij met zijn ploeg slechts één doelpunt tegen en hield drie keer de 'nul'. PSV'er Xavi Simons is als Speler van de Maand augustus gekozen. De middenvelder, overkomen van PSG, maakte in vier wedstrijden zes doelpunten en gaf twee assists.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties