FC Twente Nieuws

El Hamdaoui keert terug in wedstrijdselectie FC Twente

El Hamdaoui keert terug in wedstrijdselectie FC Twente

FC Twente trainer Marino Pusic kan tegen ADO Den Haag weer beschikken over Mounir El Hamdaoui. De aanvaller werd 17 maart geopereerd aan zijn meniscus en de kans leek klein dat hij dit seizoen nog in actie zou komen. Deze week keerde de pechvogel terug op het trainingsveld en reist direct mee af naar Den Haag.

"Mounir is weer fit, maar hij heeft nog maar heel kort meegetraind", aldus Pusic. "Dit was pas zijn tweede training, maar ik neem hem alsnog wel mee." Echter zal het blijven bij maximaal een invalbeurt. "Dat bekijken we dan tijdens de warming-up. We nemen hem in ieder geval mee. Mede ook voor het groepsproces. Het risico om zaterdag met hem te starten is te groot."

[google]

Zaterdag zal ook bekend worden of Pusic een beroep kan doen op Tom Boere. De spits kampt al weken met een gevoelige lies en trainde tijdens de afsluitende training apart van de groep. Pusic beslist morgen over het lot van Boere. "Of hij het redt zien we voor de wedstrijd", besluit Pusic in gesprek met Twente Insite.

Trainingsselectie vrijdag:
Drommel, Brondeel, Van der Lely, Bijen, Lam, Thesker, R. Jensen, Hooiveld, Cuevas, Maria, Holla, Van der Heijden, Maher, Laukart, Liendl, F. Jensen, Tighadouini, Assaidi, Slagveer, Boere, El Hamdaoui en Kvasina.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties