FC Twente Nieuws

El Hamdaoui weer inzetbaar, vraagtekens bij meespelen Assaidi

El Hamdaoui weer inzetbaar, vraagtekens bij meespelen Assaidi

Gertjan Verbeek gaat het tegen FC Groningen anders doen. Dit zei hij eerder vandaag na afloop van de training. Wat hij anders gaat doen is nog geheim, maar de kans lijkt aanwezig dat hij van het door de supporters gehekelde 5-3-2 afstapt.

Fysiek zijn er weinig problemen binnen de selectie na de midweekse wedstrijd tegen AZ. “Fysiek zijn we heel aardig uit de wedstrijd van woensdag gekomen, maar mentaal is het mislopen van de finale natuurlijk altijd een teleurstelling", aldus Verbeek. "Dat merkte je bij de jongens ook wel in de bus terug en de volgende ochtend. Het is teleurstellend dat het nooit een wedstrijd is geweest. Daarvoor hebben we aanvallend te weinig gebracht en was AZ uiteindelijk te goed.”

Tegen FC Groningen kan Verbeek weer een beroep doen op Mounir El Hamdaoui. De aanvaller raakte in de kwartfinale van de KNVB beker geblesseerd aan z'n hamstring, maar is weer inzetbaar.
“Hij is vrijgegeven door de medische staf. Mounir was er dinsdag op de training weer bij, woensdag heeft hij met de wissels getraind en vandaag heeft hij een individueel programma gevolgd omdat de groep vandaag vrij is. We gaan kijken hoe hij er morgen opstaat.”

[google]Of Oussama Assaidi de wedstrijd tegen FC Groningen gaat halen is nog niet zeker. De aanvaller begon woensdag als basisspeler, maar kreeg in de tweede helft weer last van vocht in z'n knie. "Toen was de wedstrijd gespeeld en hebben we hem eraf gehaald met het oog op de competitie. Zijn knie blijft een kwetsbare plek, maar de kans bestaat dat hij zondag speelt.”

Aanstaande zondag telt maar één ding, en dat is winnen. Dit weet ook Verbeek. “De druk staat er bij ons op zondag. Wij moeten. FC Groningen zit in een andere fase. Een gelijkspel is voor hen eerder voldoende. Wij moeten spelen om te winnen. Dat moet natuurlijk altijd, maar nu staat de druk er meer op omdat we punten moeten gaan halen", besluit de trainer op de clubwebsite.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties