FC Twente Nieuws

Extra koude douche voor vertrekkend huurling Tighadouini

Extra koude douche voor vertrekkend huurling Tighadouini

Adnane Tighadouini is één van de vele huurlingen binnen de selectie van FC Twente, die na dit seizoen terug zal keren naar zijn werkgever. De linksbuiten heeft in Enschede niet kunnen brengen wat er van hem verwacht werd en FC Twente wenst geen gebruik te maken van de optie die in het huurcontract is opgenomen. Dit heeft niet alleen te maken met de teleurstellende ontwikkeling, maar ook met het afdalen naar de eerste divisie.

De 25-jarige aanvaller zal terugkeren naar het Spaanse Malaga waar hij nog een doorlopend contract heeft. Er is echter één probleem. Terwijl Tighadouini verhuurd was aan FC Twente, degradeerde ook zijn werkgever Malaga. De ploeg waar ook Roberto Rosales onder contract staat, is terug te vinden op de laatste plaats in LaLiga en kan met nog drie wedstrijden te spelen degradatie niet meer voorkomen.

[google]

Over de toekomst van Tighadouini bestaat dus ook veel onzekerheid, al is de aanvaller er zelf vrij kalm onder. "Ik heb nog een contract voor twee seizoenen bij Malaga. We gaan kijken wat er gaat gebeuren. Ik ga eerst m'n hoofd maar eens leeg maken."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties