FC Twente Nieuws

Fans Vitesse gratis naar de Grolsch Veste

Fans Vitesse gratis naar de Grolsch Veste

Aanstaande zondag staat alweer de laatste wedstrijd van het Eredivisieseizoen 2015-2016 op het programma. Het turbulente seizoen zal worden afgesloten tegen Vitesse dat zich net als de Tukkers al eens op de rand van de afgrond begaf. De verwachting is dat Vitesse meer supporters mee zal nemen dan gebruikelijk. De selectie heeft namelijk besloten dat ze de kosten voor de busreis en de kaartjes zullen vergoeden voor 500 supporters. [google]

De tegenvallende prestaties van de Arnhemmers was de reden om tot dit gebaar te komen. Afgelopen weekend verloor Vitesse in eigen huis met 1-3 van FC Utrecht. Het was alweer de vijfde wedstrijd op rij zonder winst. Vitesse kan de steun goed gebruiken want bij winst in de Veste kan het zich nog plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal.

Voor FC Twente staat er niets meer op het spel, maar de ploeg van René Hake wil het seizoen wel in stijl afsluiten voor de eigen supporters. De wedstrijd tegen Vitesse zal zondag worden afgetrapt om 14:30 uur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties