FC Twente Nieuws

'FC Barcelona aast op voormalig FC Twente-back'

'FC Barcelona aast op voormalig FC Twente-back'

Het Spaanse FC Barcelona richt haar vizier op Roberto Rosales, de Venezolaanse voetballer die tussen 2010 en 2014 onder contract stond bij FC Twente. Inmiddels staat de verdediger al twee seizoenen onder contract bij Malaga, maar een overstap naar de grootmacht in Catalonië zou niet misstaan.

[google] FC Barcelona is op zoek naar een rechtsback en Roberto Rosales wordt gezien als de geschikte kandidaat. De Catalanen missen Aleix Vidal, die tot aan het einde van dit seizoen niet meer in actie komt door een enkelblessure. De club is door de ernst van de blessure niet gebonden aan de transferperiode en heeft groen licht om een versterking binnen te hengelen, meent De Telegraaf. Voorwaarde is echter dat het een contractloze vervanger of speler uit La Liga moet zijn.

In eerste instantie probeerde FC Barcelona om Ander Capa van SD Eibar te strikken, maar een bod van twee miljoen werd resoluut van tafel geveegd. Naast Roberto Rosales is ook Juanfran van Deportivo in beeld, weet het Spaanse AS te melden. Mocht FC Barcelona na de eerdere 4-0 nederlaag tegen Paris Saint Germain in de Champions League daadwerkelijk worden uitgeschakeld, is een versterking niet meer nodig en komt er definitief een streep door de eventuele komst van Rosales naar Barcelona.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties