FC Twente Nieuws

'FC Köln wil Limnios opnieuw verhuren, maar tegen onhaalbare voorwaarde'

'FC Köln wil Limnios opnieuw verhuren, maar tegen onhaalbare voorwaarde'

Met Vaclav Cerny, Virgil Misidjan, Daan Rots, Denilho Cleonise en Thijs van Leeuwen heeft Ron Jans in de voorbereiding de beschikking over vijf buitenspelers. Toch is de wens van Ron Jans en Jan Streuer om Dimitris Limnios nog een jaar te huren van FC Köln. Echter lijkt de transfer vast te lopen op de financiële voorwaarden.

Limnios heeft bij de Duitse club nog een tweejarig contract, maar heeft onlangs te horen gekregen dat er voor hem komend seizoen geen plek is in de selectie. FC Köln staat ervoor open om Limnios voor een tweede jaar te verhuren aan FC Twente, maar heeft hierbij wel een eis waar de Tukkers niet aan kunnen voldoen.

Limnios mag opnieuw worden verhuurd, maar dan moet FC Twente wel het salaris van de Griek volledig overnemen, zo meldt Greek Football. De 24-jarige aanvaller verdient circa 500.000 euro per jaar bij FC Köln, een salaris dat FC Twente niet kan betalen.

Naast FC Twente zijn er ook enkele Griekse clubs geïnteresseerd in de international die afgelopen week twee keer in de basis mocht starten bij de nationale selectie van Griekenland. Het zou gaan om de topclubs PAOK en Panathinaikos. De speler zelf zou echter nog geen trek hebben in een terugkeer naar zijn geboorteland. Hij wil het liefst weer aansluiten bij FC Twente.

Jan Streuer gaf eerder deze week ook al een korte update over de status van de onderhandelingen met FC Köln over Limnios. Hij gaf aan dat de aanvaller op dit moment te duur is voor FC Twente. De geruchten gaan dat als Limnios niet haalbaar is, de club door wil schakelen naar Sam Larsson. De 29-jarige aanvaller die in het verleden speelde voor sc Heerenveen en Feyenoord is momenteel transfervrij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties