FC Twente Nieuws

FC Twente dichtbij overeenkomst met Virgil Misidjan

FC Twente dichtbij overeenkomst met Virgil Misidjan

FC Twente is volgens de TC Tubantia dichtbij een overeenkomst met Virgil Misidjan. De buitenspeler was afgelopen seizoen nog actief bij PEC Zwolle en scoorde in dienst van de Zwollenaren nog tegen FC Twente. Deze zomer is 'Vura' transfervrij en kan hij naar verluidt gaan tekenen bij FC Twente.

"Het ziet er goed uit", doelt technisch directeur Jan Streuer in de TC Tubantia op de situatie rond Misidjan. "Hij is een creatieve buitenspeler met snelheid en een goed schot. Een speler die zowel aan de rechter- als linkerkant uit de voeten kan. Hij is ook een ervaren jongen", zegt Streuer.

Misidjan werd opgeleid door Willem II en vertrok na anderhalf jaar in het eerste gespeeld te hebben naar Ludogorets. Voor de Bulgaarse club maakte hij in onder andere de Europa League indruk. Na vijf jaar gespeeld te hebben in Bulgarije maakte de buitenspeler de overstap naar 1. FC Nürnberg, wat toen nog uitkwam in de 1. Bundesliga.

[google]

Hoewel Misidjan in zijn eerste seizoen in Duitsland nog wel minuten maakte, degradeerde zijn nieuwe club uit de 1. Bundesliga. Op het tweede niveau kwam hij, mede door een gescheurde enkelband, minder in actie. Afgelopen winter vertrok de 27-jarige aanvaller daarom naar PEC Zwolle. Hier kwam hij in een half jaar tot 15 wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde en drie assists gaf.

Misidjan en Cerny?

Met de mogelijke aantocht van Virgil Misidjan is de eveneens mogelijke aantocht van Vaclav Cerny allerminst van de baan. "Dat ziet er wel goed uit", vertelt Streuer over de onderhandelingen met FC Utrecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties