FC Twente Nieuws

'FC Twente en FC Utrecht willen Hoedemakers transfervrij binnenhalen'

'FC Twente en FC Utrecht willen Hoedemakers transfervrij binnenhalen'

Jan Streuer heeft eerder deze week laten weten dat een transfer van Ramiz Zerrouki niet meer bespreekbaar. Feyenoord bracht begin augustus een bod uit op de Algerijns international, maar dat was volgens de technisch directeur zeker niet toereikend. Streuer denkt in het belang van FC Twente want voor donderdag een geschikte vervanger halen lijkt onhaalbaar.

Een speler die op het lijstje staat als potentiële vervanger van Zerrouki is Mees Hoedemakers. Het jeugdproduct van AZ speelt momenteel voor sc Cambuur, dat met hetzelfde probleem zit als FC Twente. De ploeg wil de middenvelder het liefst behouden omdat het op korte termijn lastig een vervanger kan halen.

Niet alleen FC Twente heeft Hoedemakers hoog zitten, ook FC Utrecht is zeer gecharmeerd van de middenvelder wiens contract over tien maanden afloopt. De Domstedelingen deden eerder deze week een bod op Hoedemakers, maar het verschil tussen vraag en aanbod was te hoog. Om die reden heeft FC Utrecht besloten om de onderhandelingen te staken.

Alles wijst erop dat Hoedemakers het seizoen af zal moeten maken bij sc Cambuur om vervolgens in de zomer transfervrij te tekenen bij een nieuwe werkgever. FC Twente blijft de ontwikkelingen op de voet blijven volgen en mag de speler vanaf 1 januari 2023 officieel benaderen om hem een contractvoorstel te doen. Volgens de doorgaans betrouwbare GeertTM zullen FC Twente en FC Utrecht dit gaan proberen.

Hoedemakers zelf is zwaar teleurgesteld in sc Cambuur. Hij zegt zijn contract te hebben verlengd zodat de club deze zomer nog een geldbedrag voor hem kon vragen. Dat de club nu de hoofdprijs voor hem wil, is in het verkeerde keelgat geschoten. De wens van de speler is nog altijd om te vertrekken naar een grotere club. Die kans wordt met de dag kleiner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties