FC Twente/Heracles Academie Onder 18 plaatst zich met gemak voor halve finale bekertoernooi

Het Onder 18 team van de FC Twente/Heracles Academie heeft vanmiddag een klinkende zege geboekt op VVV-Venlo. Om 12.30 uur werd er afgetrapt tussen beide teams op het trainingscomplex in Hengelo. Het was de kwartfinale van het bekertoernooi. De thuisploeg kegelde de bezoekers uit Limburg met maar liefst 5-1 uit het bekertoernooi.

Al vroeg in de wedstrijd tekende Marhoum (foto) voor de openingstreffer. Hij had hier slechts vier minuten voor nodig. Exact een kwartier later was het Ribbers die de voorsprong verdubbelde. De ploeg van de academie was heer en meester. Op slag van rust was het opnieuw Marhoum die scoorde. Dit keer tekende hij voor de 3-0.

Mats Rots (de jongere broer van Daan Rots) tekende na 57 minuten spelen voor de 4-0. In minuut 65 deden de Venlonaren iets terug: 4-1. Twintig minuten later stelde de ploeg van trainer Roos orde op zaken. Vijf minuten voor het einde scoorde Van Gelder en zette zo de eindstand op het scorebord.

Opstelling: Mulder, Kuster, Bultman, Tijink, Rots, Mesbahi, Ribbers, Yegojan, Marhoum, Besselink, Sybrandy