FC Twente Nieuws

FC Twente neemt deel aan reservecompetitie: Maandag eerste wedstrijd

FC Twente neemt deel aan reservecompetitie: Maandag eerste wedstrijd

Komende maandag start de reservecompetitie voor FC Twente. De spelers die in de voetbalweekenden niet of nauwelijks aan spelen toekomen, kunnen via deze competitie toch het nodige wedstrijdritme opdoen.

In twee van die vier duels die de reserves van FC Twente dit najaar gaan spelen, zullen ze nemen ze het opnemen tegen een tegenstander uit de Keuken Kampioen Divisie. De eerste wedstrijd staat komende maandag namelijk gepland tegen de reserves FC Emmen, terwijl de Tukkers het in oktober opnemen tegen de reserves Almere City FC.

In november en december komen de tegenstanders wel uit de eredivisie. Op 22 november is provinciegenoot Heracles Almelo de tegenstander en op 6 december nemen de reserves het op tegen sc Heerenveen.

Voor het duel tegen FC Emmen spelen de Tukkers tegen sc Heerenveen, voor het treffen met Almere City spelen Jans en zijn mannen tegen Willem II, de wedstrijd tegen Heracles staat na de wedstrijd met Sparta op het programma en tot slot wordt de wedstrijd tegen sc Heerenveen na het treffen met Go Ahead Eagles gespeeld.

De wedstrijden tegen Almere City en sc Heerenveen worden in Hengelo afgewerkt. Beide duels kunnen bezocht gaan worden door de Twentse aanhang. De toeschouwers dienen de QR-code uit de CoronaCheckApp te tonen. Ook moet men een identiteitsbewijs bij zich hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties