FC Twente Nieuws

FC Twente onder 19 in de race om ticket naar eredivisie

FC Twente onder 19 in de race om ticket naar eredivisie

FC Twente onder 19 heeft zich geplaatst voor de kampioenspoule. Dit houdt in dat de ploeg van trainer Niek Loohuis een ticket kan bemachtigen voor promotie naar de eredivisie.

De Tukkers staan momenteel op de eerste plaats in de eerste divisie. FC Twente won afgelopen zaterdag met 5-1 van de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles, waardoor men verzekerd is van een plek bij de laatste vier. Na de winterstop wordt er een nieuwe competitie gevormd, waarin de zes onderste clubs uit de eredivisie en de vier bovenste uit de eerste divisie strijden voor zes plekken op het hoogste niveau.

[google]

"De opleiding van FC Twente heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar langzaam maar zeker verschijnt er wat licht aan de horizon", schrijft clubwatcher Leon ten Voorde op de website van de TC Tubantia. "Naast het feit dat de club eindelijk weer wat jeugdinternationals aflevert, timmert ook het vlaggenschip aan de weg. Het was alles en iedereen in het Twentse voetbal een doorn in het oog dat het hoogste jeugdteam al een tijdje in de eerste divisie speelt, maar de kans is aanwezig dat dit seizoen de vereiste stap naar het hoogste niveau wordt gezet", besluit men.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties