FC Twente Nieuws

FC Twente plant extra oefenwedstrijd op zaterdag 3 december

FC Twente plant extra oefenwedstrijd op zaterdag 3 december

Vrijdagavond staat de laatste eredivisiewedstrijd van het huidige kalenderjaar op het programma. FC Twente moet dan op bezoek bij Sparta dat slechts drie punten minder heeft dan de Tukkers. Op 10 december is Sparta opnieuw de tegenstander. Dan in Enschede tijdens een oefenwedstrijd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

De oefenwedstrijd tegen Sparta wordt gespeeld in de Grolsch Veste en de supporters zijn welkom. Kaarten voor deze wedstrijd zijn hier te bestellen. De aftrap is om 17:00 uur en volgt op de wintermarkt die diezelfde dag wordt gehouden rondom de Grolsch Veste.

Tijdens de winterstop speelt FC Twente niet alleen tegen Sparta, maar ook tegen Almere City FC. Deze wedstrijd staat op de planning voor zaterdag 3 december. Het treffen wordt afgewerkt in Almere. De aanvangstijd zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Na de oefenwedstrijd tegen Sparta reist de selectie af naar Costa Rica waar het een trainingskamp heeft belegd. De reden om af te reizen naar Zuid-Amerika heeft alles te maken met de afscheidswedstrijd van clublegende Bryan Ruiz. FC Twente is door Ruiz uitgenodigd als tegenstander van zijn huidige club LD Ajuelense.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties