FC Twente Nieuws

FC Twente-speler in de top vijf beste dribbelaars

FC Twente-speler in de top vijf beste dribbelaars

Yaw Yeboah kwam dit seizoen over van Manchester City naar FC Twente en tot nu toe maakt hij een goede indruk. De kleine dribbelaar van FC Twente speelde in het huidige seizoen al elf wedstrijden. Ondertussen scoorde hij twee doelpunten en ook gaf hij vijf assists. Deze week deed Opta Sports een onderzoek naar succesvolle dribbels in de Eredivisie.

[google]In het onderzoek werden veertig spelers bekeken en uit het onderzoek kwam de uitslag dat Yeboah op de vijfde plaats staat. De aanvaller heeft een succesvol dribbelpercentage van 3,12%. De Ghanees laat een goede indruk achter in de Eredivisie en mag hopen dat hij volgend jaar kan terugkeren bij de Engelse topclub.

Ondertussen speelde de Ghanees tien wedstrijden voor de beloften van Ghana, waaronder zijn indrukwekkende vertoning met Ghana op het Afrikaanse Jeugdkampioenschap in 2015. De kleine aanvaller werd benoemd tot meest waardevolle speler op de FIFA World Cup 2015 in Nieuw-Zeeland. In dit toernooi wist hij in vier wedstrijden twee doelpunten te scoren.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties