FC Twente Nieuws

FC Twente-supporters koploper in uitsupportersklassement

FC Twente-supporters koploper in uitsupportersklassement

FC Twente is het seizoen uitstekend begonnen. De ploeg van Gonzalo Garcia staat na zes wedstrijden met twaalf punten op de derde plek in de eredivisie. En niet alleen op het veld gaat het goed bij FC Twente, ook buiten het veld kunnen de spelers zoals altijd weer op de steun van de trouwe aanhang rekenen.

Na drie uitwedstrijden leiden de FC Twente-supporters in het klassement van aantal uitsupporters met een totaal van 2.596 uitfans. De Tukkers hebben tot dusver uitwedstrijden afgewerkt bij FC Groningen, SC Heerenveen en Fortuna Sittard. De eerstvolgende uitwedstrijd die op het programma staat voor FC Twente is Feyenoord-uit. Dit duel wordt gespeeld op zondag 29 september om 16:45.

[google]

De verrassende nummer twee in dit klassement is ook een promovendus, Sparta Rotterdam. Zij hebben na vier uitwedstrijden een totaal van 2.456. De top vijf wordt gecompleteerd door Ajax (2.200), PSV (2.100) en Feyenoord (1.850). Ajax en PSV speelden net als FC Twente drie uitwedstrijden, Feyenoord pas twee. De volledige lijst is hieronder te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties