FC Twente Nieuws

FC Twente trekt doorgaan oefenwedstrijd in twijfel en last Wintermarkt af

FC Twente trekt doorgaan oefenwedstrijd in twijfel en last Wintermarkt af

Voor zaterdag 10 december stond er 's middags een Wintermarkt rondom De Grolsch Veste op het programma. Aansluitend zou FC Twente een oefenwedstrijd spelen tegen Sparta Rotterdam. Door weersomstandigheden is de Wintermarkt echter afgelast en is het nog maar de vraag of de oefenwedstrijd doorgang zal vinden. Lees hieronder het statement van FC Twente.

"In verband met de weersomstandigheden van de laatste week en de weeromstandigheden voor de komende dagen is er een kans dat de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam niet in De Grolsch Veste gespeeld kan worden. De definitieve beslissing hierover wordt aan het eind van de week genomen", valt te lezen op de officiële website van FC Twente.

"Echter moeten wij voor de wintermarkt al eerder een keuze maken, in verband met voorbereidingen, te maken kosten en aanlooptijd naar deze wintermarkt. Om die reden is besloten dat de wintermarkt aanstaande zaterdag helaas niet door zal gaan. FC Twente wil niet het risico nemen dat de oefenwedstrijd op het laatste moment wordt afgelast en dat we daarmee te weinig te bieden hebben aan onze supporters, op een (naar verwachting) koude dag."

Later deze week zal FC Twente communiceren over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd. Mocht het duel tegen Sparta geen doorgang vinden, zullen de clubs de wedstrijd elders gaan spelen of allebei op zoek gaan naar een alternatief. Voor beide clubs is het namelijk wel belangrijk om weer wat minuten in de benen te krijgen in voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties