FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen treft VfL Wolfsburg van vertrokken kampioenstrainer Stroot

FC Twente Vrouwen treft VfL Wolfsburg van vertrokken kampioenstrainer Stroot

Tommy Stroot heeft het afscheid gekregen dat hij wenste. Hij wist met FC Twente Vrouwen te titel te prolongeren en vertrekt hierdoor als kampioen via de voordeur van de Grolsch Veste. De oefenmeester gaat deze zomer aan de slag bij VfL Wolfsburg, één van de absolute Europese topteams.

Hij gaat niet alleen want gedurende het afgelopen seizoen werd duidelijk dat hij Lynn Wilms meeneemt naar Duitsland. De nog maar 20-jarige verdediger tekende een langdurig contract tot medio 2024. Daarnaast heeft Stroot ook oud-FC Twente clubtopscorer Joële Smits weten te overtuigen de overstap te maken naar Wolfsburg.

Vandaag is bekend geworden dat Stroot en FC Twente elkaar snel weer zullen treffen. Op 7 augustus is namelijk een oefenwedstrijd gepland tussen de nummer twee van Duitsland en de regerend kampioen van Nederland.

[google]

De wedstrijd zal worden gespeeld in de Duitse plaats Barsinghausen. Drie dagen daarvoor neemt de ploeg van Tommy Stroot het ook op tegen zijn oude concurrent PSV Vrouwen. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het AOK stadion in Wolfsburg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties