FC Twente Nieuws

FC Twente wacht op antwoord van de City Football Group omtrent Ugalde

FC Twente wacht op antwoord van de City Football Group omtrent Ugalde

Manfred Ugalde werd afgelopen seizoen gehuurd van de City Football Group. De jonge Costa Ricaan viel in Enschede zo in de smaak dat FC Twente ook komend seizoen over de diensten van Ugalde wil beschikken. Hiervoor heeft het een verzoek ingediend bij de City Football Group, zo meldt journalist Kevin Jiménez.

“FC Twente verzond afgelopen week een verhuurverzoek aan de City Group. Ze wachten nog steeds op antwoord”, zo schrijft Jiménez op zijn Twitter. Volgens de journalist wil FC Twente hem nog minstens een jaar in Enschede houden. Hij wordt gezien als een belangrijke factor in het ‘project’ van FC Twente.

Naar de verwachting van Jiménez wordt de overeenkomst snel rond gemaakt door beide partijen. Afgelopen seizoen moest de 20-jarige Costa Ricaan het vooral doen met invalbeurten. In de eredivisie startte Ugalde drie wedstrijden in de basis en viel 22 keer in. Hierin maakte hij drie doelpunten en gaf hij twee keer een assist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties