FC Twente Nieuws

Fer over transfer naar FC Twente: "Dat viel niet bij iedereen goed, maar ik had mijn redenen"

Fer over transfer naar FC Twente: "Dat viel niet bij iedereen goed, maar ik had mijn redenen"

[google]In februari 2016 verhuurde Queens Park Rangers Leroy Fer aan Swansea City. Na 5 maanden was men in Wales overtuigd en werd besloten om Fer definitief naar Swansea te halen. De voormalig middenvelder van FC Twente staat nog altijd onder contract bij de huidige nummer 19 van de Premier League.

Tot nu toe behaalden The Swans acht punten uit elf wedstrijden, maar Fer heeft het nog altijd naar zijn zin. In 2011 werd de 27-jarige voetballer door FC Twente overgenomen van Feyenoord. "Dat viel niet bij iedereen goed, maar ik had mijn redenen. Die wil ik hier niet delen. Mensen om mij heen snapten mij. Het had niets met Ronald Koeman te maken. Door hem was ik zelfs bijna gebleven. Of en wanneer ik terugkeer is niet alleen aan mij", zo geeft hij aan tegenover ELF Voetbal.

Fer werd destijds voor €5,5 miljoen aangetrokken. Een absurd bedrag, aangezien Co Adriaanse - destijds trainer - niet zat te wachten op een extra middenvelder. Deze column beschrijft de prestigestrijd die destijds rondom de transfer van Fer hing.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties