FC Twente Nieuws

Feyenoord-uit snel vergeten: "FC Twente gaat gewoon heel lang meedoen"

Feyenoord-uit snel vergeten: "FC Twente gaat gewoon heel lang meedoen"

FC Twente reisde afgelopen zondag met veel vertrouwen naar Rotterdam voor de directe confrontatie met Feyenoord. De wedstrijd ging redelijk gelijk op, maar na de rode kaart van Cerny was het eigenlijk geen wedstrijd meer. Van Wolfswinkel kreeg nog een goede kans, maar de topvorm ontbreekt op dit moment bij de spits.

Eén speler blonk opnieuw uit en dat was Lars Unnerstall. Hij hield de Tukkers lang in de wedstrijd met enkele geweldige reddingen. Bij de 1-0 zag hij er niet helemaal lekker uit, maar volgens vrije trap specialist Pierre van Hooijdonk was de bal van Kokcu echt hard en daardoor geen fout van de doelman.

"Unnerstall scoorde een 9,8", aldus een enthousiaste Tijmen van Wissing bij de Oosttribune. "Hij was bijna uitmuntend want in echt uitstekende doen had hij die vrije trap gehad. Voor de rest heeft hij weer reddingen verricht die weer in de top tien komen van mooiste reddingen dit seizoen."

Collega Jan van Staa pakt ook nog even het moment van Van Wolfswinkel erbij in de tweede helft. "Hij pakt de bal op de borst geweldig aan. Dat was hét moment om terug te komen in die wedstrijd. Die aanname was echt geweldig op de borst." Van Wissing: "Dat deed hij heel rustig. Ik hou van spitsen die rustig blijven in de zestien, maar hij moet ook het moment ruiken dat hij moet gaan schieten."

"Maar ik denk dat we geen conclusies moeten verbinden aan deze nederlaag", vervolgt Van Wissing. "Ik denk niet dat we al kunnen concluderen dat FC Twente niet klaar is voor de top, want het landschap kan er na volgend weekend zo weer anders uit zien. FC Twente gaat gewoon heel lang meedoen want daar voetballen ze te goed voor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties