FC Twente Nieuws

Foto: Heracles-supporters trokken veiligheidsnet kapot voor de derby

Foto: Heracles-supporters trokken veiligheidsnet kapot voor de derby

Zoals verwacht werd de Twentse derby afgelopen vrijdagavond een enerverend duel. De supporters deden er alles aan om de sfeer zo fantastisch mogelijk te maken. Helaas komen daar in deze tijd bij sommige 'fans' ook mindere kanten bij kijken.

Waar een deel van de aanhang van FC Twente na de wedstrijd compleet over de scheef ging door de supportersbussen van Heracles te bekogelen met stenen en vuurwerk, ging het bij een deel van de supporters van de laatstgenoemde club tijdens de wedstrijd even mis.

Voor de veiligheid was er namelijk een net opgehangen om te voorkomen dat er dingen naar beneden gegooid konden worden. In duel met FC Utrecht ging het namelijk helemaal mis doordat er supporters van alles naar beneden slingerden.

Voorafgaand aan de wedstrijd van vrijdagavond werd het net echter kapot getrokken door een aantal Heracles-supporters. Zo konden er dus alsnog dingen naar beneden gegooid worden en was de veiligheidsmaatregel even voor niets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties