FC Twente Nieuws

Foto: Sadílek reageert gevat op schorsing: "Wat een cadeau"

Foto: Sadílek reageert gevat op schorsing: "Wat een cadeau"

Na de rode kaart tegen FC Utrecht kreeg Michal Sadílek vrijdagmiddag te horen dat de tuchtcommissie van de KNVB hem voor drie wedstrijden wil schorsen, waarvan één wedstrijd voorwaardelijk. Nou niet echt het kerstcadeau waar je op zit te wachten, maar de Tsjech reageerde op een gevatte manier.

Foto: Sadílek reageert gevat op schorsing: "Wat een cadeau"

"Wat een cadeau", schreef de middenvelder met een knipoog op zijn Instagram met een emoticon van een cadeautje erbij. De speler liet voor het schikkingsvoorstel al weten het niet eens te zijn met de rode kaart. Daarbij bood hij zijn excuses aan, aan de selectie en de supporters van FC Twente.

Mocht de schorsing van twee wedstrijden blijven staan dan levert dit flinke problemen op voor Ron Jans. Naast het missen van Sadílek zal ook Ramiz Zerrouki niet inzetbaar zijn voor de start van de tweede competitiehelft. Hij is opgeroepen voor de Afrika cup en mist sowieso sc Heerenveen thuis en het bekertreffen tegen AZ.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties