FC Twente Nieuws

FOTO'S: Internationals keren terug op het trainingsveld

FOTO'S: Internationals keren terug op het trainingsveld

Komende zondag staat voor FC Twente de wedstrijd tegen Willem II op het programma. Beide ploegen hebben zich na acht speelronden stevig in het linkerrijtje weten te vestigen en zitten nog vol ambitie. Het belooft daarom een spannend duel te worden.

De Tukkers kwamen vrijdag weer nagenoeg volledig bij elkaar. De internationals keerden namelijk terug van hun interlandverplichtingen. Zodoende kon er serieus toegewerkt gaan worden naar het treffen met Willem II. In het onderstaande volgt een fotoverslag van de training.

Gratis €5 freebet op FC Twente – Willem II

Wil jij komend weekend een gokje wagen op FC Twente – Willem II? In samenwerking met BetCity hebben we een speciale actie op touw gezet voor de Twente-supporters. Iedere supporter ontvangt een gratis Twente-freebet van €5 bij een nieuwe inschrijving.

Voorbeeld: Bij een storting van €20 ontvang je van BetCity een freebet van €20 euro. Daarnaast krijg je als Twente-supporter ook nog eens een speciale Twente-freebet van €5. Deze is te claimen in je dashboard na inschrijving. Succes!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties