FC Twente Nieuws

Foto's: Twente-supporters slopen hek bij uitvak Sparta: "Kleine groep verpest het"

Foto's: Twente-supporters slopen hek bij uitvak Sparta: "Kleine groep verpest het"

Vrijdagavond was er wederom een fantastische sfeer in het uitvak van FC Twente, ditmaal bij de wedstrijd tegen Sparta (1-1). Voor de wedstrijd was er nog een prachtige sfeeractie in het vak met meegereisde Tukkers. Na de wedstrijd zette een deel van de FC Twente-supporters zichzelf echter in minder positief daglicht.

Volgens Voetbal Ultras op Twitter poogde een deel van de meegereisde supporters na de wedstrijd uit te breken in Rotterdam. Er was een foto te zien van een hek dat niet meer rechtop stond. De volgende dag kwamen er meer foto's voorbij via Peter van der Zwan, voorzitter van de supportersvereniging De Sparta Supporter.

"Over en weer een mooie avond met de SV van Twente én Jeroen Heubach in ons home. Prima sfeer in het uitvak, en dan verpest een kleine groep het. Hoop dat ze goed op beeld staan en dat we allemaal voor onbepaalde tijd verlost zijn van deze doorgesnoven slopende verziekers", zet Van der Zwan boven de foto's op zijn Twitter-account. Bekijk de foto's hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties