FC Twente Nieuws

García teleurgesteld: "Het was geen goede avond voor ons"

García teleurgesteld: "Het was geen goede avond voor ons"

FC Twente leed woensdagavond een pijnlijke 2-0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Trainer Gonzalo García zag dat zijn ploeg pas laat in de wedstrijd kwam.

"Het was geen goede avond voor ons", vertelt García na afloop in gesprek met FOX Sports. "Sowieso het eerste uur van de wedstrijd. In het laatste halfuur kwamen we pas in de wedstrijd. En dat tegen een directe concurrent."

FC Emmen schoot daarentegen uit de startblokken en creëerde al na dertig seconden een goede kans. "Ze lieten de bal snel rondgaan. Emmen had een goede intensiteit en wij waren telkens te laat. Op de momenten dat wij druk probeerden te zetten werden vier van onze spelers met één pass voorbij gespeeld. Dit is niet normaal voor ons spel. Normaal kunnen wij de linies goed sluiten, maar vandaag was het niet goed."

[google]

"Het plan was hetzelfde als de vorige wedstrijd", vervolgt García. "Het laatste halfuur hebben we laten zien dat we goed stonden. We deden wat we normaal proberen te doen. Voor mij is het moeilijk om te begrijpen waarom we bij de 1-0 zo slecht staan, en in het laatste halfuur beter", aldus García.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties