FC Twente Nieuws

'Geen Amerikaans maar Spaanse avontuur voor Calvin Verdonk'

'Geen Amerikaans maar Spaanse avontuur voor Calvin Verdonk'

Calvin Verdonk lijkt zijn carrière te vervolgen in Spanje. Volgens Marijn Krabbendam van Voetbal International heeft Deportivo Alaves de beste kansen op de handtekening van de transfervrije linksback. De club komt uit in LaLiga, het hoogste Spaanse niveau. Ook John Guidetti staat onder contract bij de Spaanse laagvlieger.

Alaves is zeker niet de enige club die interesse heeft in de 23-jarige linksback. Ook het Griekse Panathinaikos, de club waar Aitor tegenwoordig onder contract staat, wil de linksback inlijven. Daarnaast hebben ook Arsenal Tula (Rusland), FC Basel (Zwitserland), Benevento (Italië) en Rode Ster Belgrado (Servië) hun interesse kenbaar gemaakt.

Amerikaanse droom

Mocht de transfer doorgang vinden dan geeft Verdonk zijn droom om naar Amerika te vertrekken voorlopig op. De linksback heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag wil vertrekken naar Amerika om daar uit te komen in de MLS.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties