FC Twente Nieuws

Geen twijfels over doorgaan Vitesse - FC Twente ondanks extreme weersomstandigheden

Geen twijfels over doorgaan Vitesse - FC Twente ondanks extreme weersomstandigheden

Vanwege de winterse omstandigheden is het nog twijfelachtig of alle wedstrijden in het betaald voetbal komend weekend door kunnen gaan. Voor FC Twente geldt dit echter niet. De Tukkers gaan op bezoek bij Vitesse dat gewoon het dak kan sluiten.

"In deze vorstperiode hebben de clubs en de KNVB de handen vol om de wedstrijden in de Eredivisie zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Dat lukt redelijk", zo vertelt algemeen directeur Paul van de Kraan op de clubwebsite.

"Onze wedstrijd, zondagmiddag uit tegen Vitesse, zal in ieder geval doorgaan. Het Gelredome, de thuisbasis van Vitesse, doet gewoon het dak dicht." In aanloop naar de wedstrijd tegen de Arnhemmers moest de selectie vanwege de winterse omstandigheden zelf wel uitwijken naar Enschede.

[google]

De ploeg trainde de afgelopen dagen op Sportcampus het Diekman. "De trainingen bij FC Twente vinden deze week plaats op kunstgras. Het was mooi dat we dinsdag konden uitwijken naar Sportcampus Diekman, omdat in Hengelo het veld niet sneeuwvrij was."

De aftrap van Vitesse - FC Twente zal zondag plaatsvinden om 16:45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. Sander van Eijk is aangesteld als man die de wedstrijd in goede banen moet gaan leiden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties