FC Twente Nieuws

George vindt na half jaar zoeken verrassend onderdak in de tweede divisie

George vindt na half jaar zoeken verrassend onderdak in de tweede divisie

Dylan George heeft na een half seizoen niet te hebben gespeeld een nieuwe werkgever gevonden. De 21-jarige aanvaller dook enkele keren op in Duitsland, maar dit liep op niets uit. Hij heeft dan ook besloten om zijn carrière te vervolgen in Nederland.

George gaat aan de slag bij de amateurs van HHC Hardenberg. De ploeg komt uit in de tweede divisie, het derde niveau van Nederland. Hij sluit aan op een goed moment want zijn nieuwe werkgever is momenteel koploper. HHC heeft drie punten voorsprong op de nummer twee Katwijk.

Voorzitter Bert Beun is blij met het aantrekken van George. “In december heeft Rens van Benthem de overstap naar SC Genemuiden gemaakt. Dat heeft geleid tot het contracteren voor de rest van het seizoen van Dylan George. Met zijn snelheid en diepgang is hij van toegevoegde waarde voor onze aanvalskracht en ons scorend vermogen.”

[google]

Eerder dit jaar liep George stage bij het Duitse Hansa Rostock, maar dit liep op niets uit. Twee weken geleden door hij wederom op in noord Duitsland, deze keer bij Vfb Lübeck. Ook dit liep uit op een teleurstelling. George mag nu bij HHC laten zien dat de Duitsers het verkeerd hebben gezien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties