FC Twente Nieuws

Gestopte Van der Lely erkent: "Bepaalde dingen mis ik heel erg"

Gestopte Van der Lely erkent:  "Bepaalde dingen mis ik heel erg"

Jeroen van der Lely besloot medio mei op 24-jarige leeftijd een punt te zetten achter zijn profcarrière als voetballer. Het was de tweede keer want in 2015 besloot hij ook al te stoppen, echter besloot hij na aandringen van onder andere Ted van Leeuwen toch terug te keren. Dit gaat deze keer niet gebeuren.

"Als je kind bent en je komt in de jeugd van Twente te spelen. Dan heb je één doel: het eerste bereiken", zo laat Van der Lely weten in gesprek met Baanbrekers op NPO Radio 3. "Maar je gaat je als kind daarna nooit meer afvragen, is het doel het wel waard voor het hetgeen dat ik daarvoor moet laten. "

"Toen ik van de jeugd doorstroomde naar de senioren, merkte ik het al. Ik vond het een beetje een leeg bestaan. Vanaf dat moment begon ik te twijfelen. Ik had moeite met m'n leven naast het voetbal in te vullen. Voetbal was het enige wat ik had in het leven. "

[google]

Het is niet zo dat Van der Lely het voetballen niet mist. "Bepaalde dingen mis ik heel erg, alleen de zijkanten van het werk niet. Ik merkte dat ik heel erg weinig energie overhad voor de dingen buiten voetbal. Dat vond ik jammer. Het spel voetbal is heel erg leuk, maar als het eenmaal je werk is, voelt het toch minder als hobby", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties