FC Twente Nieuws

"Giakoumakis is geen kruising van Ronaldo, Messi en Van Basten"

"Giakoumakis is geen kruising van Ronaldo, Messi en Van Basten"

Zondag staat voor FC Twente het treffen met VVV Venlo op het programma. Hierbij zal met name worden gekeken naar de spitsen van beide ploeg. VVV-spits Giakoumakis is met zestien treffers de topscorer van de eredivisie en Danilo volgt met elf doelpunten op een gedeelde tweede plek.

Wagenaar vraagt zich af hoe FC Twente zich moet wapenen tegen de Griek. "Niet overdrijven hè", reageert clubwatcher Ten Voorde op de TC Tubantia. "Het is geen kruising van Ronaldo, Messi en Van Basten." Wagenaar: "Blijkbaar wel want hij schiet ze er aan de lopende band in."

Ten Voorde is positief gestemd en vindt dat het weer eens tijd is voor een thuisoverwinning. "FC Twente heeft als sinds 31 oktober geen thuiswedstrijd meer gewonnen en er vier achter elkaar verloren. En nu VVV-thuis. Het is even afwachten met de blessures, maar normaal gesproken wordt het wel weer tijd voor een zege."

De man die het moet gaan doen voor FC Twente is dan toch weer Danilo, de spits die tegen FC Groningen zijn slechtste wedstrijd speelde in Twentse dienst. "Je weet hoe dat gaat. Die wordt op de eerste training na de wedstrijd aangepakt, krijgt een tik over de vingers, en de volgende dag wordt een arm over zijn schouder geslagen. Ik zag hem van de week op de training een geweldige goal maken, dus Danilo gaat de tweestrijd met Giakoumakis zondag in zijn voordeel beslissen", besluit de clubwatcher positief.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties