FC Twente Nieuws

Goed en slecht nieuws uit ziekenboeg FC Twente in aanloop naar PSV-thuis

Goed en slecht nieuws uit ziekenboeg FC Twente in aanloop naar PSV-thuis

In Volendam leed FC Twente afgelopen zondag niet alleen puntverlies, maar verloor het ook een aantal spelers door blessures. Michal Sadílek, Michel Vlap, Sem Steijn en Robin Pröpper konden vanwege blessureleed niet meespelen tegen Excelsior. Ook Virgil Misidjan deed niet mee. Hij was niet geblesseerd, maar werd door trainer Ron Jans even buiten de selectie gezet.

Misidjan is in elk geval weer beschikbaar voor de wedstrijd tegen PSV. De buitenspeler werd buiten de selectie gezet nadat hij op het verkeerde moment op de verkeerde manier had gereageerd op het nieuws dat hij tegen Excelsior wederom niet in de basis startte. Inmiddels hebben Jans en Misidjan het uitgepraat. De linksbuiten trainde donderdag weer mee en stond volgens clubwatcher Leon ten Voorde met een grote grijns op het veld. Of hij gelijk weer in de basis zal staan, is maar de vraag. Tzolis speelde de afgelopen twee wedstrijden in de basis en wist in de laatste wedstrijd tegen Excelsior te scoren.

Sadílek, Vlap, Steijn en Pröpper deden tegen de Kralingers niet mee vanwege blessures. Sadílek ligt er door een liesblessure enkele weken uit en zal tegen PSV sowieso niet inzetbaar zijn. Ook Steijn doet niet mee tegen PSV volgens Ten Voorde. Hij is nog onvoldoende hersteld van een hersenschudding die hij opliep tijdens het duel tegen FC Volendam. Bizar genoeg liep ook concurrent Vlap een hersenschudding op tijdens deze wedstrijd. Of hij mee gaat spelen is nog een vraagteken. Centrale verdediger Pröpper lijkt wel weer inzetbaar te zijn, nadat hij last had van zijn hamstring.

Zaterdag om 18:45 komt PSV op bezoek in De Grolsch Veste. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar voor de wedstrijd. De Eindhovenaren zijn uitstekend begonnen aan het seizoen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij won haar eerste vier wedstrijden en scoorde al 22 keer. Wel kreeg PSV al vijf tegendoelpunten om de oren. In nog geen enkele wedstrijd dit seizoen wist de ploeg de nul te houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties