FC Twente Nieuws

"Goede ontwikkeling dat deze spelers behouden zijn gebleven voor FC Twente"

"Goede ontwikkeling dat deze spelers behouden zijn gebleven voor FC Twente"

Vandaag kreeg het de nieuwe Onder21 selectie een beetje meer vorm. In een eerder stadium werden aanvaller Daan Rots en doelman Dyon Esink al vastgelegd, vandaag kwamen daar de namen van Harm Dieker, Rohat Agca en Giovarny Sluiter. Dieker komt over van Ajax Onder19 terwijl Agca en Sluiter afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding.

Manager opleiding Rob Boudrie is blij met het feit dat Agca en Sluiter hun eerste profcontract hebben getekend. “Deze talentvolle jeugdspelers zijn vanaf de jongste lichting bij de Academie gekomen en hebben de gehele jeugdopleiding doorlopen", zo begint hij op de clubwebsite.

"Afgelopen seizoen maakten deze spelers deel uit van de selectie van Onder 19, maar speelden zij ook hun wedstrijden voor Jong FC Twente en was een aantal van hen al betrokken bij de eerste selectie. Dit contract is voor deze spelers een extra stimulans om zich te blijven ontwikkelen tot profvoetballer. Binnen de Academie bieden we hen de middelen om samen verder te groeien in hun carrière."

[google]

Ook Dominique Scholten, sinds april de nieuwe manager academie, is positief. "Een goede ontwikkeling voor de Academie dat deze talentvolle spelers behouden zijn gebleven. Hopelijk kunnen we deze jongens, net als nog vele andere regionale talenten, de volgende stap maken en zien we hen snel terug in de eerste selecties van FC Twente en Heracles."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties